وقت الطهي: 20 دقيقة
المقادير: 2/1كيلو صدور فراخ مفرومة
نصف كوب بسلة
1جزرة مقطعة مكعبات
1كوسة مقطعة مكعبات
3بيض
نصف كوب كريمة
ملعقة زبدة
ملح وفلفل.
ملعقة بصلة مفرومة.
التحضير: نضيف على البيض الكريمة وملعقة البصلة المفرومة ونقلب كل المكونات.
ثم نضيف الخضار المكعبات(الجزر والكوسة)والبسلة .وبعدين صدور الفراخ والملح والفلفلونقلبها لغاية ما تتشرب مع بعضها .
ثم نجيب القالب وندهنه بالزبدة ونضع فيه الخلطة .
الطبخ: تعتمد على طبخها بحمام الماء يعنى اضع القالب فى صينية بها شوية ميه صغيرين ثم اضعها فى الفرن
وتاخد حوالى من 20 الى 30 دقيقة
ونختبرها انها استوت بالسكينة لو طلعت نظيفة يبقى استوت.
بعد ما تطلع من الفرن نسيبها تبرد خااااااااااااالص وبعدين نقطعها .
(ممكن تاكل مع العيش الفرنسى)
ملاحظات: لو عملتها قبلها بيوم وتانى يوم هسويها يبقى احط عليها منديل علشان يتشرب السوايل اللى هتطلع وبعدين اغطيها بالنايلون وتانى يوم اسويها.
هذه الاكلة فرنسية ومنقولة من الشيف يسرى
المناقشة: مناقشة طريقة عمل طريقة عمل ترين الدجاج(قالب الدجاج البارد).